d350144c8ccd77eb5577015f991027dc

Tijdmanagement spelletjes

Een race tegen de klok. Kun jij het aan?

Online Time-management spelletjes

Kun jij plannen en heb je veel inzicht? Dan kun met de online time management spelletjes van Dendaspelletjes.nl je hart ophalen! Speel alle time management spelletjes GRATIS online. De fanatieke casual gamer hoef je niet meer uit te leggen wat een time management spelletje precies is. Het is een genre dat al vanaf het eerste begin aanwezig is op de verschillende game-portals en zodoende dus ook op Dendaspelletjes.nl. Heb jij nog nooit een time management spel gespeeld? Probeer er dan snel een uit. Keus genoeg!

Tijd management spelletjes zijn spellen die - zoals de naam al doet vermoeden - op “tijd” zijn gebaseerd. In deze spellen is het meestal de bedoeling dat je bepaalde doelen haalt, veelal onder tijdsdruk. In time management spellen zoals bijvoorbeeld “Farm Frenzy” moet je binnen een bepaalde tijd kippen voeren, eieren rapen en taarten bakken.

Sinds het ontstaan van de casual games/computerspelletjes bestaan er eigenlijk ook al time management spelletjes. Naast de andere bekende genres is het time management genre niet meer weg te denken als het gaat om online spelletjes. Jaarlijks worden er miljoenen time management spelletjes gespeeld door de fanatieke gamers. Casual gamers verplaatsen zich graag in bijvoorbeeld avonturier "Natalie Brooks" maar runnen minstens net zo graag een boerderij of bouwen vrolijk mee aan een nieuw dorpje of stad.

Het basisprincipe van een time management spel is eigenlijk vrij eenvoudig: voldoe aan de vooraf gestelde opdrachten en doe dat binnen de tijd die daarvoor staat. In de praktijk is dat natuurlijk een stuk lastiger. Wanneer je bijvoorbeeld de verwoeste eilanden in het time management spelletje “Royal Envoy” probeert te herstellen, zal je merken dat de tijd ineens je grootste vijand is.

In het eerder genoemde “Farm Frenzy” moet je de gestelde doelen ook binnen een bepaalde tijd halen. Wanneer je daarin slaagt krijg je daar, afhankelijk van hoe lang je er over hebt gedaan, een “bronzen”, “zilveren” of “gouden” ster voor. De levels zijn vaak opnieuw te spelen zodat je jezelf kunt uitdagen alle gouden medailles binnen te slepen. Wanneer je tijd over hebt na het voltooien van een level dan krijg je daar als speler ook nog eens fictieve muntjes voor. Met deze muntjes kun je dan bijvoorbeeld een broodbakmachine aanschaffen en dat kan weer een tijdsvoordeel opleveren in een volgende level. In time management spellen ben je continu een prachtig gevecht aan het leveren tegen de klok. Ben je een echte “Time Manager” dan zit je hier goed!