d350144c8ccd77eb5577015f991027dc

Mahjong spelletjes

Het eeuwenoude spel uit Azië.

Online Mahjong spelletjes

Ben jij niet te stoppen wanneer je Mahjong spelletjes speelt? Dan ben je op Dendaspelletjes.nl aan het juiste adres. Wij bieden je prachtige GRATIS online Mahjong spelletjes! Mahjong spelletjes of varianten daarop zijn al eeuwenoud en komen uit Azië. Het spel Mahjong is ooit als bordspel bedacht en werd door meerdere mensen tegelijk gespeeld. Tegenwoordig zijn Mahjong spellen immens populair.

De basis van een mahjong spelletje - ook wel geschreven als Mahjongg of Mah-Jong - is dat je als speler “paren” moet maken om zo stenen weg te spelen. Inzicht en snelheid van denken zijn de twee belangrijkste eigenschappen die je moet beheersen om een Mahjong spel te kunnen spelen.

In het speelveld moet je zo snel mogelijk proberen alle “paren” (stenen met hetzelfde plaatje of teken) weg te klikken. Meestal staan er op deze stenen Chinese tekens of Aziatische karakters/plaatjes. In een Mahjong spel kun je alleen de stenen selecteren(aanklikken), die aan de rand of in het midden staan. Het is dus een kwestie van goed kijken en puzzelen. Wanneer je twee stenen hebt weggespeeld worden de onderliggende stenen zichtbaar.

Uiteraard hebben we op Dendaspelletjes.nl een mooie selectie van de beste GRATIS online Mahjong spellen geplaatst. Geniet van urenlang speelplezier met deze Aziatische hersenkrakers!